fbpx
0577-844083 info@modiko.nl

Fotobehang

Breng herinneringen tot leven met top kwaliteit fotobehang

Bestel nu uw fotobehang op Airtexmania.nl

De beste prijs, naadloos, snel en op maat geleverd.

Met fotobehang creëert u in een handomdraai een prachtige nieuwe look in uw huis. Het is weer eens wat anders dan een wandje schilderen. Airtex fotobehang is fotobehang dat niet scheurt, niet kreukt en zeer gemakkelijk schoon te maken is. U kunt airtex fotobehang zelfs hergebruiken omdat het fotobehang zich makkelijk laat verwijderen!

Airtex kreukt niet, is goed afneembaar en naadloos!

AirtexMania fotobehang is in veel verschillende designs te verkrijgen. Bijvoorbeeld een dierenbehang of een bos behang. Of denk eens aan een stenen fotobehang of een schilderij behang. AirtexMania fotobehang is nog een stapje mooier dan veel andere merken. Airtex is namelijk naadloos en kreukelvrij.

Plakservice van Modiko

Ziet u het ondanks het gemak van Airtex toch niet zitten om zelf te behangen? Dan schakelt u de plakservice van Modiko in! Wij komen uw fotobehang op de muur plakken, in heel Nederland.

Upload uw eigen foto of maak een keuze uit alle fotobehang categorieën! De keuze is reuze!

Wat is nou precies airtex en wat is het verschil met gewoon (foto)behang?

Airtex heeft geen naden (banen), met andere woorden: het fotobehang bestaat uit één geheel. Bij het plakken van airtex fotobehang hoeft u niet het patroon in de gaten te houden en dit maakt het fotobehangplakken een stuk gemakkelijker. Een behangtafel is dan ook overbodig, want de muur moet ingesmeerd worden en niet het fotobehang. Het verwijderen van airtex fotobehang is eenvoudig, dit maakt het recyclebaar en beter voor het milieu. Airtex is krasvrij, kreukt niet, is sterk, goed afneembaar en scheurt niet! Kortom airtex fotobehang geeft een subliem eindresultaat.

Lees hier de 10 voordelen van Airtex Mania Fotobehang

 

Voorbeelden Airtex Mania fotobehang

Waar vakmanschap en perfectie samenkomen op uw muren

Modiko is gespecialiseerd in het aanbrengen van:

  • Papieren behang
  • Vinyl behang
  • Airtex fotobehang
  • Glasvlezelbehang
  • Muurverf of structuurverf

Advies nodig?

0577-844083