fbpx
0577-844083 info@modiko.nl

Behangen

Hulp nodig? Onze professionele behangers leveren vakwerk

Behangen is een vak

Als u ooit zelf hebt geprobeerd te behangen, weet u dat het een uitdaging kan zijn om behang strak en perfect op de muur aan te brengen. Voor degenen die dit niet dagelijks doen, kan het behangen een klus zijn met een groot risico op teleurstellende resultaten. Wij beschouwen behangen als een ambacht. Ons team van professionele behangers staat garant voor vakwerk en helpen u graag met onze behangservice.

We beginnen met een perfecte ondergrond voor behang

Bij Modiko weten we dat de basis van prachtig behangwerk begint met een vlekkeloos schone ondergrond. Het verwijderen van oude behanglagen is vaak de eerste stap en wij weten hoe dit efficiënt en zorgvuldig moet worden gedaan. Soms zijn zwaardere gereedschappen zoals een behangvreter of behangafstomer vereist, maar dit is essentieel om de muur klaar te maken voor het nieuwe behang. Alleen wanneer elke oneffenheid is weggewerkt, kunnen we garanderen dat het eindresultaat perfect zal zijn.

Heeft u al een behang uitgezocht?

Bel ons, wij komen uw (foto)behang op de muur plakken.

Airtex behang en meer: onze specialiteiten

Naast traditioneel papieren behang hebben we veel ervaring in het aanbrengen van vinylbehang, waardoor uw muren niet alleen duurzaam en sterk, maar ook afwasbaar worden. Voor degenen die op zoek zijn naar Airtex fotobehang, kunnen wij dit hoogwaardige materiaal met precisie aanbrengen. Rhenovliesbehang, ook bekend als glasvezelbehang, wordt op een ingelijmde muur aangebracht en is ideaal voor beschadigde of oneffen muren. Eventueel werken wij de muur af met muurverf.

Muurverf of structuurverf: uw opties

Wanneer het stucwerk van uw muur in goede staat is, kunnen wij het afwerken met muurverf of structuurverf. Deze opties bieden u volledige vrijheid in kleur- en patroonkeuze. Ook is het gemakkelijk te onderhouden en herstellen bij beschadigingen.

Wij geven u graag advies op maat. Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 0577 84 40 83 of te mailen naar info@modiko.nl of door ons contactformulier in te vullen. Kies Modiko voor kwaliteit en vakmanschap in behangservice en fotobehang in regio Uddel, Barneveld, Ede, Utrecht, Apeldoorn en Amersfoort.

Waar vakmanschap en perfectie samenkomen op uw muren

Modiko is gespecialiseerd in het aanbrengen van:

  • Papieren behang
  • Vinyl behang
  • Airtex fotobehang
  • Glasvlezelbehang
  • Muurverf of structuurverf

Advies nodig?

0577-844083