fbpx
0577-844083 info@modiko.nl

Latex spuiten

Spuitwerk waarin kleur en precisie samenkomen

Voordelig en snel!

Latex spuitwerk biedt gelijkmatige en strakke dekking voor uw muren en plafonds.

Voor het spuiten van latex op muren en plafonds schakelen steeds meer huiseigenaren een specialist in. Deze methode is van hoge kwaliteit, razendsnel én voordelig. Het resultaat: een streeploze muur in iedere gewenste kleur. Bent u nieuwsgierig of heeft u uw keuze misschien al gemaakt? Neem dan contact op met Modiko. Onze schilders staan voor u klaar om uw wanden en plafonds met de muurverf latex te spuiten.

Vraag direct een offerte aan!

De voordelen van latex spuiten

Verfrollers worden steeds minder gebruikt door woningeigenaren. Zij kiezen ervoor om hun muren en plafonds te laten spuiten met latex. Vaak door een professional. Dat is niet vreemd, want deze methode brengt veel voordelen met zich mee. Namelijk:

  • Streeploze muren;
  • Razendsnel aan te brengen;
  • Op iedere ondergrond.

De mogelijkheden met deze muurverf zijn onbeperkt. Zo kunnen wij bij Modiko vrijwel alle gewenste kleuren leveren. Ook kunt u uit verschillende soorten glans kiezen, zoals: mat of hoogglans. Daarbij blijft de structuur van de oorspronkelijke ondergrond netjes behouden. Wel zo mooi.

Heeft u al een kleur uitgezocht?

Kies voor latex spuitwerk voor een strak eindresultaat

Wanneer is latex spuiten verstandig?

Het grote voordeel van latex spuiten, is dat het voordelig en snel is. Deze methode is daarbij in iedere verfgerelateerde situatie te gebruiken. Zelfs wanneer de ondergrond een grof of fijn reliëf bevat. Dit neemt hooguit meer tijd en verf in beslag. Dus: heeft uw wand of plafond een nieuwe verflaag nodig? Kies dan voor latex en geniet van een streeploos resultaat.

Voordelig latex spuiten met Modiko

Modiko is – op het gebied van vakschilders – een bekende naam. Als bedrijf hebben wij al jarenlange ervaring in ons vak. Dit betekent dat wij goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en vol passie te werk gaan. Daarbij staat u – als klant – natuurlijk centraal. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder het spuiten met latex. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Lees dan snel ons nieuws of volg ons op social media!

Neem direct contact met ons op!

De vraag naar snelle en goedkope verftechnieken is groot. Daarom bieden wij bij Modiko u de mogelijkheid om uw plafond en muren door een specialist met de muurverf latex te laten spuiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 0577 84 40 83 te mailen naar info@modiko.nl of door ons contactformulier in te vullen. Weet u al welke oppervlakten u door onze schilders met latex wilt laten spuiten?

Voorbeelden spuitwerk

Bekijk meer voorbeelden op onze social media

Kies voor een strakke afwerking

Meer weten? Neem contact op met Modiko en geniet van de voordelen van latex spuitwerk.

Advies nodig?

0577-844083