fbpx
0577-844083 info@modiko.nl

Schilderwerk

Schilder nodig? Kies voor de vakmannen van Modiko

Tijdelijke aanbieding: gratis kleuradvies t.w.v. 250 euro*

*Bij aanvaarding van offerte

Is uw kozijn beschadigd, het schilderwerk slecht onderhouden of verlangt u naar een frisse look voor uw interieur? Bij Modiko begrijpen we dat uw huis of bedrijfspand een unieke uitstraling verdient. Onze ervaren vakmannen staan klaar om uw schilderklussen snel en vakkundig uit te voeren, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Of het nu gaat om het opknappen van uw keuken, woonkamer, slaapkamer, het herstellen van slijtage aan uw trap of het opnieuw behangen van uw wanden; wij hebben de expertise om het voor u te doen.

Bescherming

Goed schilderwerk is niet alleen een esthetische upgrade, maar het beschermt ook uw hout- en muurwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 0577 84 40 83 te mailen naar info@modiko.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Op zoek naar een goede schilder?

Bel of mail Modiko!

Creëer sfeer met kleur

Kleuren hebben de kracht om de sfeer in uw huis te bepalen. Misschien heeft u al een specifiek kleurenpalet in gedachten. Wij staan klaar om met u te overleggen en u te adviseren bij het kiezen van het perfecte kleurschema. Bovendien, als speciale aanbieding, ontvangt u nu een gratis kleuradvies ter waarde van €250,- door Studio VAM bij het accepteren van onze offerte. We willen ervoor zorgen dat uw huis precies de uitstraling krijgt die u wenst.

Behangservice

Als u liever geen verfwerk wilt, biedt Modiko ook hoogwaardige behangdiensten aan. We werken met het fotobehang van Airtex Mania. Airtex fotobehang is fotobehang dat niet scheurt, niet kreukt en zeer gemakkelijk schoon te maken is. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in behangen en zullen dit snel en vakkundig voor u verzorgen.

Voorbeelden schilderwerk

Bekijk meer voorbeelden op onze social media

Vakmanschap in schilderwerk

Modiko is gespecialiseerd in:

  • Schilderwerk
  • Latex spuiten
  • Behangen

Advies nodig?

0577-844083